anti Mycose- Transpiratiemiddelen

Het gaat niet vanzelf over...

Mycose of schimmel op de huid

Zonder behandeling wordt dit erger. Het geneest niet vanzelf.

 

Mycose of schimmel op nagels

Behandel ze om verdere besmetting en om echt lelijke nagels te voorkomen of te genezen.

 

Zweetvoeten/ transpirerende voet

Met Farnesol spray of balm bent je er snel vanaf.


Mycose op de huid

Zilver crème gebruik je bij de schimmelgevoelige, droge huid. Wanneer je huid beschadigd is, is deze toegankelijk voor schimmels en infecties. Bij verminderde weerstand krijg je ook gemakkelijker schimmels. Verzorg je voeten met de juiste producten. o.a Zilver crème. 

 

Clotrimazolschuim gebruik je bij een mycose (schimmel) op de huid. Mycose gaat niet vanzelf over. Duidelijk zie je de atypische kenmerken van mycose op de huid. Vaak is er jeuk, losse velletjes, rode puntjes, rode rand rond de voet wat wij een mocassinrand noemen. 2x daags behandelen tot het over is en daarna nog 10 dagen doorgaan om de laatste onzichtbare schimmels te doden.

Mycose op nagels

Schimmel op de nagels welke niet te diep zit is goed te behandelen met Clotrimazol spray. 2x daags sprayen tot het over is en dan het beste nog 10 dagen nadien doorgaan. De wit uitgeslagen nagels na het verwijderen komt door gisten en schimmels welke onder de nagellak zitten. Door deze te behandelen met de spray maakt dat je snel weer nette nagels hebt.

Zweetvoeten

Overmatige zweetproductie is niet fijn. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals overmatig transpireren door hormonen, synthetische sokken en schoenen of dat u vaak werkschoenen draagt. Werkschoenen sluiten erg af waardoor het vocht niet uit de schoenen kan. Het dragen van schoenen van ademend materiaal en sokken die vocht opnemen dragen bij aan het tegengaan van zweetvoeten. Daarnaast kunt u uw voeten insprayen met een voetenspray met FARNESOL.  FARNESOL is antibacterieel, vooral tegen bacteriën die betrokken zijn bij het afbreken van zweet waardoor de typische zweetgeur ook verdwijnt. Naast de spray is er ook een balm. Deze verzorgt ook de voeten.