Antidruk middelen

Wandelwol

Wandelwol antidruk-wol wordt gemaakt van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. Wandelwol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

Wandelwol antidruk-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. Wandelwol antidruk-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en huid-herstellend. Geeft geen plakresten.


Re-skin

Dit is een huidvriendelijk product die een oplossing biedt voor een geïrriteerde huid. Door wrijving en schuren. Het materiaal is van Lycra met zelfklevende medical grade polymer gel. U plakt dit op de huid (het is herbruikbaar) waardoor er geen wrijving mee is. Bijvoorbeeld bij hardlopen als de benen tegen elkaar schuren, bij wielrennen, mountainbiken of motorcross ter voorkoming van blaren op de handen.  Het is bruikbaar voor mensen met een dunne en gevoelige huid. Het is ook te gebruiken bij een prothese of apneumasker.


2-nd Skin

Dit is een hydro-gel met vitamine C. Het wordt o.a. gebruikt bij blaren of om drukvrij te leggen.  Door het vocht in de gel werkt het verzachtend en de vitamine C zorgt voor een sneller herstel van de huid.