Antidruk middelen

Wandelwol

Wandelwol antidruk-wol wordt gemaakt van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. Wandelwol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

gevoel te lopen op wolken. Wandelwol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

 

Wandelwol antidruk-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. Wandelwol antidruk-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en huid-herstellend. Geeft geen plakresten.


Pedisil ortheses

 De Pedisil Ortheses zijn ingedeeld naar functionaliteit, aandoening en toepassing. U kunt kiezen uit meerdere productgroepen. Deze zijn speciaal en met zorg voor u geselecteerd.  De speciale Silica Gel en exclusieve Pedisil-Zilver producten zijn zeer comfortabel, schok dempend, schimmelwerend, beschermend, corrigerend en hypoallergeen.  Bovendien zorgen de Pedisil producten bij regelmatig gebruik voor een betere houding en een verbeterde bloedcirculatie. 

De Pedisil Ortheses hebben vaak gecombineerde functies. Denk aan bescherming en correctie van voeten en tenen.  De Ortheses van Pedisil zorgen voor veel comfort en verlichting van voetklachten.


2-nd Skin

Dit is een hydro-gel met vitamine C. Het wordt o.a. gebruikt bij blaren of om drukvrij te leggen.  Door het vocht in de gel werkt het verzachtend en de vitamine C zorgt voor een sneller herstel van de huid.