Informatie van verzorgende crèmes

Crème met Karité & Panthenol

Crème met Karité en Panthenol: Panthenol is een stof die de huid tot rust brengt. Zeker bij een rode, onrustige en gevoelige huid maar soms ook bij eczeem. Karité zorgt na het aanbrengen voor een direct merkbare verbetering van het huidgevoel, met een langdurig effect. Het hoge aandeel karité en de combinatie van Panthenol herstellen de huid en zorgen voor het behoud van haar natuurlijke vochtbalans. Deze crème trekt zeer snel in. De crèmes van Pedibaehr bevatten hoogwaardige ingrediënten die dermatologisch getest zijn. Het is belangrijk deze iedere dag 1 a 2 keer aan te brengen wat een snel resultaat geeft.

 


Hertentalgcrème

Hertentalgcrème:

Talgcrème van hertenvlees heeft de eigenschap langzaam in de huid te trekken en als een beschermend laagje op het huidoppervlak te blijven liggen.  Op die manier creëert het een soort 2e huid. Hertentalgcrème werkt goed voor een droge en gebarsten huid, bij blaren en is goed voor hardlopers omdat het geen vettige crème is.  Het helpt zelfs bij doorliggen (decubitus). In de hertentalgcrème zit dennenextract toegevoegd. Dit werkt vaak goed bij eczeem.


Crème met Ureum

Crème met 10% Urea voor de verzorging van een gevoelige en droge voethuid:

Urea, ook wel ureum genoemd, is een stof die het vocht naar voren in de huid brengt. Wanneer de huid heel droog is, is het net als bij de aarde die te lang zonder vocht is. Deze krijgt barstjes wat je soms niet eens met het blote oog ziet maar vaak wel voelt omdat deze gaat jeuken of prikken. Wanneer de huid zeer droog is lijkt het wel craquelé. Dan is het voor de huid ook wat moeilijker om vocht op te nemen en duurt het even voor crème goed intrekt. Huid die heel erg droog is, is zijn bescherming ook kwijt. Door de craquelé staat de huid een beetje open. We zien dit vaak op de hielen die niet échte kloven krijgen maar droogte scheurtjes. 

Wanneer gebruik je crème met urea en wat doet deze? 

• bij een gevoelige, snel geïrriteerde huid

• helpt de natuurlijke beschermende barrière van de huid te versterken

• bevat alleen geselecteerde milde, zeer zuivere ingrediënten en mag gebruikt worden bij diabetici 

• de natuurlijke vochtbalans van de huid wordt hersteld

• geïrriteerde, gevoelige huid wordt langdurig gekalmeerd

• ruwe en gebarsten huid wordt weer merkbaar zacht en soepel

• bevat alleen geselecteerde milde, zeer zuivere ingrediënten en is dermatologisch getest

• vrij van geurstoffen, PEG's, parabenen, paraffines, siliconen en kleurstoffen

Het is belangrijk elke dag uw voeten 1 a 2x in te smeren met deze crème welke bestaat uit hoogwaardige ingrediënten.